Murat SAYGI - Okul Müdürü

1973 yılında Ordu İli Kumru İlçesi Aşağıdamlalı-Karapınar Mahallesinde doğdu. İlkokulu Duman İlkokulu´nda, ortaokul ve liseyi Kumru İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimi için 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesinde sınıf öğretmenliği  bölümünü kazandı ve Sınıf Öğretmeni olarak 1998 yılında ilk görevine başladı.

Kumru Y. Damlalı Pelitli mahallesine Sınıf Öğretmeni olarak atandı. Daha sonra bir yıl Yukarı Damlalı Kuzbahçe İlkokulu, dört yıl Akçadere İlkokulu, 10 yıl Kumru merkez Atatürk İlköğretim Okulu´nda sınıf öğretmenliği yaptı. 2 yıl Atatürk İlkokulu´nda müdür olarak görevlendirildikten sonra 2018 yılında Erikceli İlkokulu´nda Okul Müdürü olarak görevine başladı.

Okul müdürümüz Murat SAYGI evli ve iki çocuk babası.

(505) 807 2641 Eposta