Yeni eTwinning Projemiz

Erikceli Ortaokulu Matematik Öğretmeni Selma YILDIRIM ve öğrencileri yeni eTwinning Projesini sunar:

"Sing Your Song I Say Which Country Is This"

16.02.2022 357

Erikceli Ortaokulu öğretmenlerinden Selma YILDIRIM "Sing Your Song I Say Which Country is This" isimli yeni bir eTwinning projesine ortak oldu.

"Sing Your Song I Say Which Country is This"  adlı projemiz, farklı kurumlardan bir araya gelen sekiz Türk, bir Arnavutluk ve bir Makedeonyalı ortak ile işbirliği içinde gerçekleştirilmektedir.

Projemizin temel hedefi Türkiye'nin 7 bölgesini hem birbirine hem de diğer ülkelere tanıtmak, aynı zamanda diğer ülkeleri tanımak.

Proje sürecinde öğrencilerimize çesitli web 2.0 araçlarını tanıtacağız ve birlikte etkinlikler yaparak teknoloji kullanımı konusunda kendilerini geliştirmelerini sağlayacağız.

28-02-2022